Ole muodikas myös töissä!

Tukka hyvin ja näkyyks kello? Työpaikalla voi olla muodikas ilmestys ihan joka päiväkin, jos vaan hassun hauskat työvaatteet sen suovat. Haluaisin nähdä sen asfalttimiehen, joka aamulla pyrkii näyttämään mahdollisimman tyylikkäältä lähtiessään huhkimaan koko päiväksi erämaahan. Tai ensihoitajan, jota tippaakaan kiinnostaa ulkonäkö siinä vaiheessa kun keikka tulee keskellä yötä ja koko edellisen päivän on jo kuskannut kipeitä paikasta toiseen. Ehkä siis alalla kuitenkin on vaikutusta tyylikkyyteen..

Tukka hyvin

 

Oli työvaatteesi sitten punaiset heijastinhousut, oranssit huomiopöksyt tai ihan juuri tasan tarkkaan ne mitkä aamulla iste haluat töihisi pukea, niin voi edes tukan laittamisella pyrkiä tyylikkyyteen. Kyllä, totta se on. Ainakin allekirjoittanut toisinaan jopa ihan jaksaa letittää otsatukkaansa ennen töihin lähtöä, vaikka loppupäivästä letti näyttääkin purkaantuneen suuntaan jos toiseenkin.

Jos taas istut ilmastoidussa toimistossa päivästä toiseen, on tukan laittaminen erityisen tärkeää. Onhan asiakkaiden mukavampi asioida siistin olemuksen omaavan asiakaspalvelijan kanssa, saatika tukka sekaisin pöllähtäneen asiakaspalvelijan kanssa.

Varsinkin pääkaupunkiseudulla tämä korostuu vielä entisestään. Kun asiakkailla on paljon valinnanvaraa, haluavat he aina palvelultaan täydellisen kokemuksen. Siispä suosittelen edellisen tekstin tapaan suuntaamaan suoraan kampaamoon Kruunuhakaan ja hakemaan viimeisen silauksen omalle päälaelle!

 

Kynnet

 

Supermuoti-ilmiö nykypäivänä ja kaikilla on oltava niin lomakynttä kuin ihan arkikynttäkin. Mitä enemmän väriä ja kimalletta, sen parempi. Toki näin on, jos jälleen sinun ei tarvi pohtia sitä mitä kaikkea moisiin glittereihin ja geelilakkauksiin oikein kerääntyy siivotessasi alkoholisoituneen kaduntallaajan oksennusta pitkin autoa.

Jos kuitenkin on mahdollista käyttää työsäsi moisia upeita kynsiä, niin tottahan toki sellaiset pitää olla. Luohan se eräänlaista tyylikkyyttä kantajalleen. Ja onhan ne ihan oikeasti hienoja!

Asusteet ja korut

 

Jos mahdollista, lisää päivän tyyliisi erilaisia asusteita. Rannekello, kaulakoru, rannekorut ja sormukset. Korvakoruista puhumattakaan. Niillä luodaan tyylikkyyttä ja lisäsärmää asuun kuin asuun!

Ja ne jotka eivät työpaikallaan voi sormuksia ja muita helyjä käsissään kantaa, voi aina tuudittautua hienoihin korvakoruihin. Ei, roikkuvat eivät todellakaan sovellu olemukseen, mutta onhan niitä olemassa kaikkia hienoja timantteja ja helmiäkin. Ainakin allekirjoittanut tyytyy niihin ja pyrkii tuomaan olemukseensa hieman lisäsärmää näiden avulla, kun muutakaan ei voi.

 

Seuraa johtajaa

 

Ei nyt ehkä aivan sanan varsinaisessa merkityksessä pidä pukea päälleen juuri sitä, mitä pomo pukee. Lähinnä siis kannattaa seurata muodin kulkua. Pysy siis ajantasalla siitä, mikä on muodikasta ja mikä ei. Lue muotiblogeja ja seuraa julkimoita, ainakin niiden avulla pääsee jo vauhtiin tämän hetkisistä muotitrendeistä. Ja toki shoppailu on oikein hyvä vaihtoehto muodin seuraamiseen! Kaupoissa kun yleensä on tyrkyllä viimeisintä huutoa olevaa ryjää ja rytkyä. Eikä ihan kaikkea tarvitse aina ostaa, voihan sitä joskus mennä ihan vaan katselemaankin mitä kaupoissa on tyrkyllä.

Jos ei ota pysyäkseen viimesimmän muodin mukana, niin tyydy klassikkoihin. Jos vaan työn luonteeseen soveltuu, niin tyydy klassisiin vaatetuksiin. Miehillä oikein oivallisena vaihtoehtona on aina hyvin istuvat farkut tai chinot kera siistin kauluspaidan. Kruunuksi voi vielä lisätä solmion, niin klassinen tyyli on valmis. Entäs leidit? Leidit voivat toki tyytyä klassiseen jakkupukuun tai kynähameeseen ja kauluspaitaan. Onhan niitä klassikkoja tähän maailmaan luotu, joten sen kuin astuu klassikkojen maailmaan, jos nykytrendit ovat jokseenkin kaukana omasta olemuksesta.