Muotitietoisen Helsinki

Näissä paikoissa muotitietoisen kannattaa käydä Helsingissä

Taas ollaan asian ytimessä ja allekirjoittanut ei niinkään tämän asian ytimeen ole viime aikoina ihan päässyt mukaan. Viimeisintä huutoa allekirjoittaneen pukeutumisessa viimeisen vuoden aikana on ollut shortsit ja uikkarit, sairaalan valkoiset tai kirkkaan punaiset heijastinhousut. Samoin viimeisimmät pääkaupunkiseudulle suuntautuneet reissut, ovat jostain syystä kulkeneet kohti lentokenttää. Allekirjoittanut kuitenkin yrittää antaa kaikkensa, koska netti.. Netti se vain nykyään tietää kaikesta kaiken!

Helsinki
Helsingistä löytyy muotitietoiselle paljon koettavaa ja nähtävää

Ostoskeskukset

Jep, jokaisesta kaupungista löytyy ostoskeskus. Aika jännää, että Helsingistä niitä löytyy useampia. Oli miten oli, niin muotitietoisen tai muodin janoisen tyypin kannattaa varmaan ensimmäiseksi suunnistaa kohti Helsingin ostoskeskuksia. Niin minne sitten?

Legendaarinen Forum Helsingin keskustassa, jonka kaikki tietävät. Suuntaa siis shoppailun himoissasi ensimmäisenä sinne. Forumista löytyy useampiakin muotitietoiselle varmasti kiehtovia liikkeitä. On niin suomalaisedustusta kuin kansainvälistäkin ketjuliikettä edukkaaseen hintaluokkaan tarjolla. Nokka kohti Forumia siis ensihätään!

Vähän parempaa seppälää etsivien shoppailujanoon saattaakin helpotusta löytyä Galleria Esplanadista, joka tarjoaa asiakkaalleen kovan tason muotia ja luksusmerkkejä. Jos siis parempi seppälä kiinnostaa ja lompakko antaa myöden, niin kohti keskustassa sijaitsevaa Galleria Eplanadia. Useat liikkeet varmasti pystyvät tarjoamaan shoppailunnälkään mitä muvampaa muotia ja lompakkokin taatusti kevenee.

Suomen suurimman kauppakeskuksen palveluja tarjoaa Itä-Helsingissä sijaitseva kauppakeskus Itis. Jos siis keskustan kauppakeskukset eivät niin houkuta ja tahdot viettää päiväsi sähläten yhdessä kauppakeskuksessa, suuntaa Itikseen. Myös Itiksestä löytyy niin suomalaista kuin ulkomaistakin tarjontaa muotitietoiselle huokoiseen hintaan.

Tavaratalot

S-ryhmään kuuluva ja Helsingin keskustassa sijaitseva Sokos on varmasti oivallinen paikka tyynnyttäää shoppailuhimoa. Nokka kohti Sokosta siis.

Samoin Stockmann tarjoaa tyylilyyleille varmasti kaikkea mahdollista aina arkikuteista aina viimeisen päälle fiineihin juhlakolttuihin. Ja kyllähän ainakin tällaisen maalaistollon on aina suunnattava Stockmannille, jos sattuu vierailemaan kaupungissa jossa sellainen on. Ja kappas kummaa, miten sieltä aina tarttuukin jotain mukaan..

Helsinki Fashion House

Tarjoaa itseään muotialan tukkutalona, jossa edustettuna niin muoti- kuin sporttiliikkeitäkin on edustettuna reilut 90 kappaletta. Liikeiden joukosta löytyy tuttuja nimiä ja myös hieman tuntemattomampiakin liikkeitä. Kannattaa siis suunnata tsekkaamaan Fashion House, jos todella on innostunut muodista ja ennen kaikkea jostain muustakin, kuin iänikuisista ketjumyymälöistä.

Keskustan putiikit

Aina ei tarvitse suunnata nokkaa kohti suuria ostoskeskuksia ja tavarataloja. Voihan sitä suunnata nokkansa kohti Helsingin keskustaa ja tutkailla pienempiä putiikkeja. Keskustasta löytyy ainakin muotiliikkeet Mango, Tommy Hilfiger, Zara, Louis Vuitton ja Mulberry. Suomalaisina edustuksina muun muassa Minna Parikka ja IvanaHelsinki. Ja tottahan toki Helsinign keskustasta löytyy myös paljon muuta! Jalat alle siis ja kohti Helsingin putiikkeja!

Ulkonäkö kuntoon

Helsingissä vieraillessa kannattaa myös ehdottomasti hyödyntää eri kauneudenhoidollisia palveluita. Pääkaupunkiseudulle on pakkautunut kaikki alan parhaat tekijät, ja heidän hintatasonsa on kovan kilpailun takia melko edullinen. Itse tykkään käydä Helsingin reissuillani valkaisemassa hampaani – tekijöitä löytyy useita ja kaikilla taso on ehdottomasti ihan Euroopan kärkiluokkaa!

Netti apuna

Netin avulla löytää helposti parhaat shoppailuvinkit ja –ideat myös ne, jotka hieman harvemmin Helsingissä vierailevat. Kannattaa siis tutustua shoppailuvinkkeihin ja pohtia missä tahtoisi vierailla ensimmäisenä. Netti on oikein oivallinen valinta siihen, että löytää parhaat mahdolliset shoppailupaikat ja shoppailun lomassa toki parhaimmat ruokapaikat!